Testimoniale

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisă și caldă a echipei și rafinamentul decorului, Hotelul Dacor și-a câștigat și consolidat prestigiul pe piața serviciilor de turism din județul Hunedoara, fiind alegerea de suflet a turiștilor, pentru călătorii de afaceri sau vacanță.

Bun gust

Este un loc extrem de cochet, armonios, curat si cu mult bun gust. A fost o sedere minunata! Un personal de exceptie!

Ana -

Elegant

Un loc elegant, confortabil si placut. Felicitari ! Sigur vom reveni.

Angel -

Personalul Amabil

Este un hotel unde m-am simtit foarte bine. Personalul amabil, hotel foarte curat, un hotel unde am sa revin cu placere ori de cate ori am ocazia.

Paul -

Cazare Confortabila

Mi-au palcut amabilitatea personalului hotelului, camerele spatioase cuprinzand toate cele necesare pentru o cazare confortabila.

Sorin -

Profesionalism

Ati furnizat servicii cu profesionalism si cu o abordare foarte personala. Va doresc tuturor multa sanatate si fericire!

Maria -

Superb

Va multumim ca ne-ati facut sederea la Hotel Dator atat de memorabila. Atentia dumneavoastra personala si serviciile profesionale ne-au facut sa ne simtim aici ca intr-un loc luxos si prietenos. Ultimele 3 zile din luna noastra de miere au fost deosebite datorita generozitatii si ospitalitatii dvs.

Vasile -

Colaborare

Va multumim pentru un sejur foarte frumos. Ospitalitatea si serviciile au fost excelente. Speram sa ne intoarcem intr-o zi. Mancarea a fost consistenta si bine prezentata, iar personalul politicos ne-a facut sa ne simtim bineveniti. Mi-ar placea sa colaboram din nou in viitor.

Sebastian -

O sedere placuta

Ne-a făcut o deosebită plăcere să stăm la acest hotel unde am fost minunat primiţi, serviţi şi ne-am simţit „ca acasă”. Vă doresc numai bine în continuare, sănătate şi prosperitate. Cu mulţumiri şi pe curând.

Ana -

Felicitări!

Sosit a 2-a oară în acest aşezământ hotelier, cu un nume plin de semnificaţie, doresc să exprim mulţumiri. Condiţii de cazare foarte bune şi de asemenea alimentaţia de toate zilele.Felicitări!

Aurel -