Restaurant

Restaurantul Dacor este situat la parterul hotelului si poate gazdui aproximativ 200 de persoane, fiind compus dintr-un salon si o terasa generoasa, unde va puteti relaxa in lunile calde.
Va oferim un meniu international variat, cu preparate culinare de cea mai buna calitate, care pot satisface si cele mai exigente gusturi. Calitatea si profesionalismul sunt punctele noastre forte si suntem intotdeauna atenti la nevoile dumneavoastra.
Decorul clasic, elegant al restaurantului ofera ambianta perfecta pentru evenimentele dumneavoastra, fie ca este vorba despre teambuilding-uri si evenimente corporate, fie ca este vorba despre evenimente private (aniversari, nunti, botezuri, petreceri de Craciun, Revelion etc.).
Va invitam sa descoperiti savoarea preparatelor noastre si sa petreceti alaturi de noi clipe de neuitat!

Terasa Dacor

Terasa Dacor este deschisa oaspetilor hotelului dupa programul de functionare a hotelului. La pranz si cina te poti bucura de savuroasele preparate servite intr-un ambient placut. In restul timpului, terasa funcționează ca o „fabrică de zen”, cu bauturi de la bar si energie pozitiva.

Va asteptam!