Despre Hotel Dacor

Bine ati venit!

Hotelul DACOR situat in Orastie, judetul Hunedoara, la 50 de m distanta de soseaua E68 intre Deva si Alba-Iulia va ofera servicii de cea mai buna calitate pentru a va face cat mai confortabila vizita dumneavoastra in Orastie sau in zona invecinata.

Capacitatea de cazare este de 80 de locuri, in camere de unu, doua sau trei paturi, dotate cu grup sanitar propriu si televiziune prin cablu.

De asemenea aveti la dispozitie o parcare inchisa supravegheata, bar de zi, gradina de vara, magazin suveniruri.

De se sa alegi Hotel Dacor?

Ne mandrim cu servicii de calitate oferite clientilor nostri.

Va invitam sa va bucurati de toate facilitătile hotelului printre care se numara spatii de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasa si sali de conferinta.

Concediul, sejurul sau weekendul petrecut aici, este o experienta placuta cu beneficii nemasurabile pentru sanatatea fiecaruia, secretul fiind aerul proaspat si privelistea minunata.

Diplome si acreditari

Hotelul nostru functioneaza in baza certificatului oferit Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului – organ de specialitate al administratiei publice centrale, in subordinea Guvernului, care aplica strategia si Programul de guvernare in domeniul turismului in concordanta cu cerintele economiei de piata si pentru stimularea initiativei operatorilor economici din domeniul de competenta.